skoljobb.se

Elevassistent i särskild undervisningsgrupp

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Elevassistent i särskild undervisningsgrupp

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

TRÄKVISTA SKOLA är en grundskola med drygt 580 elever från förskoleklass till åk 9 samt fritidsverksamhet F-åk 3. 
Vi arbetar efter våra fyra honnörsord: Trygghet, Ansvar, Kunskap och Glädje som ytterligare tydliggörs i vår gemensamma värdegrund. 
Vi har en mycket stor andel legitimerade lärare vars arbete präglas av professionalitet som visar sig i kunskap om uppdraget, kollegialt samarbete, arbetsro, trivsel och inte minst i elevernas goda resultat. 
Länk till Ekerö kommuns hemsida


Arbetsbeskrivning

Arbetet som elevassistent innebär att följa och stötta specifika elever i en särskild undervisningsgrupp under skoldagen. Som elevassistent samarbetar du med lärare och försöker finna individuella lösningar för att olika elever ska utveckla sitt lärande och må bra i skolan. Arbetet innebär också att hjälpa elever så att de integreras i gruppen och kan följa den ordinarie undervisningen i den mån det är möjligt. Även kontakt med vårdnadshavare ingår i arbetsuppgifterna. Vissa elever kan vara utåtagerande och det är viktigt att kunna bemöta elever på ett lågaffektivt och empatiskt sätt.

Kvalifikationer

Du behöver vara flexibel, ha god allmänbildning och stort intresse för att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande. Även goda kunskaper inom matematik är meriterande.

 

Tillträde: 2019-03-04

Omfattning: Deltid 75%

Anställningsform: 6 månader eller längre

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner

Anders Tjus

Rektor

08-124 577 74

Du ansöker senast 2019-02-17 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Elevassistent i särskild undervisningsgrupp

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen