skoljobb.se

Elevassistent med diabetesutbildning

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Elevassistent med diabetesutbildning

Månsarps förskola

Välkommen till oss på Månsarps förskola!
Vi söker en barn/elevassistent till förskolan i Månsarps förskole- och skolområde. Enheten är naturskönt belägen i
de södra delarna av kommunen. Enheten innehåller såväl förskola som skola. Förskolan har ca 90 barn, som är fördelade på fem avdelningar. Skolan innehåller årskurserna F-5. Elevantalet uppgår till ca 150 elever. Flertalet av eleverna går på ett av våra tre fritidshem. samtliga verksamheter ryms på samma skoltomt vilken erbjuder mycket goda ytor för lek och idrott. I Månsarp har vi förmånen att kunna följa barnen från det att de är ett år tills dess att de lämnar skolan som tolvåringar. ”Den lilla enheten” erbjuder rika möjligheter till samverkan och samarbete på alla plan. Vårt nära samarbete mellan olika personalkategorier skapar goda förutsättnngar för barnens/elevernas lärande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på en syskonavdelning där du bär huvudansvar för ett barn med diabetes. Arbetslaget är väl insatta i rutiner och strukturer kring barnets medicinska behov och fungerar som ett stöd i det dagliga arbetet. Ditt ansvar innebär hantering av insulinpump Accu-chek, insulinberäkning, kolyderatberäkning etc. Du förväntas också behärska att sätta en ”akutspruta”.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser också att du har erfarenhet av arbete med barn som har diabetes och är väl förtrogen med de fysiska- och psykologiska aspekter som sjukdomen medför. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Upplysningar
Biträdande rektor/förskolechef: Ulrika Lindblad Tel. 036-103874
Facklig representant Kommunal: Kinna Madenteg Tel. 036-103934

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Elevassistent med diabetesutbildning

Jönköpings kommun