skoljobb.se

Du är elevassistent eller pedagog och arbetar tillsammans med lärare i arbetslag, för att skapa en positiv och bra pedagogisk miljö för våra elever. Ditt fokus ligger naturligtivs på de elever som har behov av särskilt stöd, men du kan också arbeta som resurs i hela elevgruppen.

Du har erfarenhet och/eller pedagogisk utbildning. Du är positiv och flexibel och tycker mycket om att samarbeta med andra. Du behöver vara lugn, men också tydlig och konsekvent.

På Fridaskolan arbetar du med positiva, kompetenta och samskapande arbetskamrater. Vi trivs tillsammans och arbetar nära varandra i arbetslag. Vår vision är "att utbilda tågluffare", vilket bland annat innebär att vi arbetar aktivt med en god social miljö och att undervisa med en mångfald av undervisningsmetoder. Vi avsätter stora resurser till fortbildning och skolutveckling. För att hålla oss i framkant samarbetar vi med forskare och har också egna forskare anställda inom Fridaskolan. Detta innebär att vi kan garantera en spännande, yrkesutvecklande arbetsplats.
Skolan är belägen på gamla I17-området med närhet till Regementsparken, skogsområden och centrum, vilket skapar goda möjligheter för undervisning utanför klassrummet. Vår skola är Svanen-cerfitiferad.
Mer information om Fridaskolan finner du på www.fridaskolan.se.

Elevassistent med erfarenhet

Företag Fridaskolorna AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Dela detta jobb