skoljobb.se

Elevassistent med erfarenhet av mellanstadiet

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Elevassistent med erfarenhet av mellanstadiet

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 540 elever. Vår internationella karaktär, går som en röd tråd genom vision och värdegrund på vår skola. Hos oss möts många nationaliteter, kulturer och språk. Det engelska språket är särskilt framträdande och en naturlig del av kommunikation och undervisningsspråk.

Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö.

Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Skolan är nyrenoverad med ny ventilation, fler toaletter, ny belysning och nya ljudabsorbenter och ytskikt m.m.

Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen!

Läs mer på http://johannesskola.stockholm.se

Här hittar du oss https://www.google.se/maps/place/Johannes+skola/

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Johannes skola en elevassistent som i första hand kommer arbeta riktat mot ett par elever med olika behov i årskurs 6. Du kommer finnas till hands under elevernas hela skoldag och ha det huvudsakliga ansvaret för att stödja och hjälpa eleverna med både deras arbete i klassrummet samt deras sociala interaktion under rasterna. En av eleverna är även i behov av visst fysiskt stöd.

Du kommer samtidigt när möjlighet ges att vara ett stöd för övriga elever i klassen/årskursen i den pedagogiska verksamheten både under skoltid, rasttid och och fritidstid.

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 22/23.

Kvalifikationer

I grunden har du en utbildning till elevassistent, läst barn och fritidsprogrammet eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av kvalificerat pedagogiskt stöd till barn i mellanstadieåldern är det starkt meriterande.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och flexibel. Du arbetar med ett tydligt elevfokus.

Du gillar att arbeta med barn, är lyhörd, har god samarbetsförmåga. Du förstår vikten av att hålla tider och deadlines.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Dela detta jobb

Elevassistent med erfarenhet av mellanstadiet

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen