skoljobb.se

Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"  
Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 790 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Våra arbetslag är fördelade i ämneslag. Vi har profilklasser i science, musik och konst/sport från åk 4-9. Skolan är digitalt välrustad samt har ett eget bibliotek förlagt i F-3 byggnaden.  
 
Vi söker nu en elevassistent till och en elev som talat med teckenstöd i åk 1. 
Arbetet består av att hjälpa och stödja en elev i åk 1 som talar med hjälp av teckenstöd. Detta förutsätter att du som söker tjänsten har den kompetensen och kan vara ett stöd för eleven.  
 
Vem är du?
Du är en engagerad person som vill göra skillnad. Du har erfarenhet av elevassistentarbete. Att etablera goda relationer med elev vårdnadshavare och lärare är för dig en självklarhet.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan 
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen. 

Mångfald 
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. 

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. 
Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare m.fl. 
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster. 

KONTAKT
bitr Rektor
Johan Bernhardt 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
60% 

ANSTÄLLNINGSFORM
Allmän visstidsanställning 

TILLTRÄDESDATUM
2018-08-13 

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-06-21 

ELEVASSISTENT MED TECKENSTÖD

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb