skoljobb.se

Elevassistent på Filbornaskolan, gymnasiesärskolans nationella program

Regioner
Utgår

2019-10-17

Ansök nu

Elevassistent på Filbornaskolan, gymnasiesärskolans nationella program

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

På Filbornaskolans gymnasiesärskola finns fem nationella program samt det individuella programmet. Gymnasiesärskolan är fyraårig och den garanterade undervisningstiden för varje elev är 3600 timmar.

Filbornaskolan, som helhet, erbjuder en studiemiljö som kännetecknas av närhet mellan personal och elever. Vi är en skola med många möjligheter och en mångfald av program; två yrkesprogram, tre högskoleförberedande program, introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. "Helt enkelt en bra skola!"
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba på gymnasiesärskolans nationella yrkesprogram. Här stöttar du eleverna under hela skoldagen. Resten av läsåret behöver vi en extra resurs då ordinarie personal är mammaledig.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha en assistentutbildning eller motsvarande.

Det krävs att du är lugn och trygg och kan lösa konflikter. Du behöver också vara flexibel och duktig på att samarbeta. Du är ungdomlig men agerar vuxet! Personlig lämplighet för jobbet är viktigt för oss.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Elevassistent på Filbornaskolan, gymnasiesärskolans nationella program

Helsingborgs Stad