skoljobb.se

Elevassistent/resurs sökes till Dalarö skola

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Elevassistent/resurs sökes till Dalarö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Som elevassistent på Dalarö skola blir du en självklar och viktig del i teamet.

Ditt uppdrag

Ditt jobb är att stötta en enskild elev med skolarbetet. Du sitter med eleven i klassrummet och hjälper till med de uppgifter eleven ska lösa. Din uppgift är att se till att eleven känner sig trygg i klassrummet, får stöd i skolarbetet och upplever skolan som positiv och givande. Du har en överblick över elevens skolarbete och har nära kontakt med både undervisande lärare och vårdnadshavare.

Du är med ute på raster och fungerar då som rastvärd. Du hittar på rastaktiviteter och involverar eleverna i dessa. Du ser till att ingen elev går ensam och att alla har en självklar plats i leken. Du är trygg och får eleverna känna att de kan ty sig till dig.

Det här söker vi hos dig

Du är ansvarsfull, positiv, lugn, pålitlig och strukturerad. Du tar ansvar för elevens skoldag och samarbetar med både lärare och vårdnadshavare vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du är tydlig och en duktig kommunikatör. Du behöver vara flexibel då arbetet kan se väldigt olika ut från dag till dag.

Som rastvärd behöver du vara initiativtagande och engagerad. Du brinner för att se till att alla elever har det bra i skolan. 

Både som elevassistent och som rastvärd är det viktigt att du bygger relationer till de elever du arbetar med. Du ska bidra till deras trygghet men också till deras arbetsglädje.   

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor. Vi erbjuder dig handledning i arbetet. Skolan ligger ute i skärgårdsidyllen på Dalarö och det är svårt att hitta mysigare omgivningar.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Kontakt: Michaela Otterström 
0707306776

Facklig företrädare: 
Fackliga företrädare kontaktas via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Elevassistent/resurs sökes till Dalarö skola

Haninge kommun