skoljobb.se

Elevassistent/ Resurspedagog till Lur skola

Vi söker en resurs till Lur skola. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att stötta enskild elev i klassrummet, samt med sociala relationer på raster samt på fritidshemmet. Vi utvärderar regelbundet våra insatser, vilket innebär att de elever du jobbar mot kan variera.

På skolan arbetar vi i stadieindelade arbetslag, samt alla i ett större arbetslag. Viktigt att du är övertygad om att tillsammans är en framgångsfaktor. Du blir ditt bästa jag tillsammans med andra. Samarbete med kollegor och ledning ingår i det dagliga arbetet. Hos oss är det kollegialt lärande en stor del av skolutvecklingen, samt att vi ser livet som ett ständigt lärande.

Kvalifikationer
Du ska vara lyhörd, lugn, ha ett stort tålamod och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ditt förhållningssätt är tydligt och inkännande. Du är strukturerad och har förmåga att organisera både ditt eget och elevernas arbete. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och har ett coachande förhållningssätt som ger eleverna verktyg att klara sig mer självständigt. Vi arbetar hela skolan i ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor och ledning och ser livet som ett ständigt lärande.

Omfattning och varaktighet
80-100%, start snarast, med varaktighet under läsåret 2018-19.

Kvalifikationer
Utbildad socialpedagog eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta med barn, har erfarenhet av NPF samt utbildning inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Agneta Blomqvist, 0525-18051
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 22 oktober 2018.

Intervjuer kommer att pågå fortlöpande under rekryteringsperioden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:Agneta BlomqvistRektor(+46) 0525 - 18051

Elevassistent/resurspedagog till Lur skolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb