skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Skarpnäcks skola är en F-9-skola som har ca 970 elever, därav ca 96 elever i förskoleklass och 43 elever i grundsärskolan, och ca 165 personal. Skarpnäcks skolas vision är: Hjärna - Hjärta - Hälsa med målet att ge alla elever verktyg för ett livslångt lärande, en trygg skolmiljö och förutsättningar för fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Vi arbetar aktivt med inkludering både i grundskolan och mellan grundskola och grundsärskola. Som anställd på Skarpnäcks skola erbjuds du en friskvårdspeng och en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Du har även möjlighet att som anställd i Stockholms stad köpa ett simhallskort till ett mycket förmånligt pris, vilket ger dig tillgång till Stockholms stads sim- och träningshallar. Läs mer på www.skarpnacksskola.stockholm.se Vi ligger i Kärrtorp i södra Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en medarbetare till åk 4-9. Du kommer att arbeta som elevassistent riktat mot elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att arbeta både enskilt med elever och som stöd i klasser. Du ingår i skolans resursteam som består av specialpedagoger, speciallärare och elevassistenter. Du kommer att få regelbunden handledning i arbetet av specialpedagog.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad barnskötare eller ha en annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och samarbeta med kollegor. Du ska ha en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har elevens bästa i fokus, du är tydlig, flexibel och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Kärrtorp
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7111
Kontakt
  • Sven-Olov Hellström, 0850815625
Publicerat 2018-11-06
Sista ansökningsdag 2018-11-20

Elevassistent Skarpnäcks skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Dela detta jobb