skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Gubbängsskolan - En skola där alla vill utvecklas och få lust att lära sig mer!

Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Farsta. Vi ligger mellan Gubbängens radhusområde norr om skolan och det stora Gubbängsfältet i söder. Skolan har i genomsnitt tre paralleller per årskurs och är indelad i horisontala arbetslag med arbetslagsledare. Skolan står för tradition och kontinuitet och har en stark lärar- och fritidshemskår. Här råder en hög anda av sammanhang och vi tar gemensamt ett stort ansvar för att vår verksamhet håller en hög kvalité.

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent bidrar du till att vardagen på skolan fungerar väl för eleven och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på elevens delaktighet.

Tillsammans med övriga kollegor på skolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för den enskilde eleven och för hela elevgruppen.

Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet runt den enskilde eleven. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid möten med föräldrar, vid utvecklingssamtal och externa kontakter som rör eleven.

I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare/elevassistent. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela skolan och enheten. Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2018-10-22
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gubbängen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6415
Kontakt
  • Josefine Lannemar, 0761247366
Publicerat 2018-10-08
Sista ansökningsdag 2018-10-22
Legitimationskrav  
Utbildningskrav Gymnasium

Elevassistent sökes till Gubbängsskolan åk 1

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb