skoljobb.se

Elevassistent sökes till Hedvig Eleonora skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Elevassistent sökes till Hedvig Eleonora skola

 

Arbetsplatsbeskrivning

Hedvig Eleonora skola är en kommunal grundskola i Stockholms. Här studerar cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Fritidshemmet är fullt integrerat och fritidshemspersonalen följer eleverna under skoldagen. För eleverna i årskurs 4–6 erbjuds fritidsklubb efter skoldagen. Hedvig Eleonora skola byggdes 1884 och har ett stort kulturhistoriskt värde. Vår vision är alla ska ges förutsättningar för att lyckas både kunskapsmässig och socialt.

Det här läsåret 19/20 är vi evakuerade till Hjorthagens skola, jägmästargatan 25, T bana Ropsten

Arbetsbeskrivning

Vi söker en elevassistent för arbete i årskurs 3. Du är med i klassrummet på förmiddagarna och på rasterna. På eftermiddagen arbetar du på klubben med elever i åk 4-6

Kvalifikationer

Du bör ha kunskaper om elever med anpassningar och med som har elever behov av särskilt stöd. Vi ser att du är flexibel, empatisk, ansvarstagande och ser möjligheter. Vi förutsätter också att du är en positiv och lösningsinriktad person som tycker om att arbeta med barns förmågor och lärande. Du skapar goda och professionella relationer med elever, kollegor och föräldrar.

Erfarenhet från arbete med elever i behov av särskilt stöd är en stor merit.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss.
 

 

Dela detta jobb

Elevassistent sökes till Hedvig Eleonora skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen