skoljobb.se

logga

Elevassistent till Bålbro skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Elevassistent till Bålbro skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

 Vi söker dig som brinner för arbetet som elevassistent med ett stort engagemang i arbeta för möjligheten att få elever som behöver extra stöd under sin tid i skolan att lyckas.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en elevassistent som kan stötta elev under skoldag och på fritidstid. Du behöver kunna arbeta självständigt under ledning av pedagog och specialpedagog. Arbetet innebär att du arbetar med en elev i behov av stöd och leder eleven mot sina mål. Målen planeras i samverkan med mentor, specialpedagog och vårdnadshavare. Arbetet sker både inomhus och utomhus i alla väder.

Utmaningarna

Arbetet är självständigt och krävande. Du behöver ha fullt fokus i uppdraget och det är delvis ett ensamarbete. Du behöver kunna se de små framstegen och glädjas gemensamt i det. 

Kvalifikationer

 Du har erfarenhet av arbetet som elevassistent sedan tidigare. Du har ett lågaffektivt bemötande och stort tålamod. Du har förmåga att skilja på relationsskapande förhållningssätt och "vara kompis". Du är tydlig i din kommunikation och har provat olika sätt som kan förtydliga din kommunkiation, tex bildstöd och teckenstöd. Du kommunicerar väl i tal och skrift. Du behöver vara snabb och flexibel för att kunna tänka om och möta elevens behov.

Om arbetsplatsen

Välkommen till Bålbroskolan!

Vi är en årskursteams-organiserad F-3 skola i alldeles nybyggda lokaler. Vi har fyra hemvister, en för varje årskurs, ett bibliotek, en musiksal och en matsal som serverar mat från vårt tillagningskök. Vi arbetar tillsammans med varandra i teamets hemvist och tror på att arbetet för elevernas utveckling gör vi bäst tillsammans. Skola och fritids arbetar i samma team, i samma lokaler för gemensamma elever. Bålbroskolan ligger i Rimbo, med naturen i skogen bakom skolan och den fantastiska skolgården och idrottshallen framför skolan. Bålbroskolan är den enda kommunala skolan för elever i det här åldersspannet i samhället, vi är stolta över att alla Rimbos barn är välkomna till oss. På skolan samlas ca 40 språk. Skolan har ca 270 elever idag varav ca 220 av dem går på fritids. Fritidshemmet är öppet från 06-18 och vi har öppet alla lov.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Anställningsform

Visstidsanställning  somlängst tom 230623

Tillträde datum enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-03-03

Sista ansökningsdag:

2023-03-24

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Elevassistent

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 017573961

Facklig representant Kommunal

Johanna Wigren, johanna.wigren@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Elevassistent till Bålbro skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen