skoljobb.se

Kunskapsskolan Saltsjöbaden är en 4-9 skola med 330 elever, som ligger högst uppe på Observatoriebacken med utsikt över vackra Hotellviken. Skolan är omringad av fantastisk miljö och vår personal är engagerad och våra elever mycket studiemotiverade.

Nu söker vi en elevassistent för en elev i årskurs 5 som har diabetes.

Vi söker en engagerad elevassistent/stödpedagog som ska följa en elev i årskurs 5 och som nyligen har fått diabetes. Huvuduppdraget går ut på att hjälpa, kontrollera och ansvara för elevens mående under skoldagen. Skolan kommer ett stå för en internutbildning och överlämning tillsammans med vårdnadshavare och skolpersonal. Du kommer även fungera som kontaktperson direkt med vårdnadshavarna och skolan förser dig med en telefon, som också har en app kopplad till elevens mående. Vi ser gärna att du är någon form av utbildad pedagog, är lugn och trygg med sprutor och liknande och har relevant kompetens.

Vi värdesätter att du är strukturerad, engagerad och kommunikativ, eftersom vi arbetar i team som förutsätter ett nära samarbete med elevens föräldrar och undervisande lärare och handledare.

Assistentutbildning, utbildning inom vård, skola eller annan erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov är meriterande.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din personliga kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ingår i ett lärararbetslag där du samarbetar med lärare på ett flexibelt och konstruktivt sätt.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Visstid

Deltid 50-75% enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Rektor Emil Burman, mobiltelefon 0733-173485, mailadress: emil.burman@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 20 oktober 2019

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Kunskapsskolan Saltsjöbaden

Observatoriebacken 1

133 36 Saltsjöbaden

Elevassistent till elev med diabetes

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-04

Ansök nu

Dela detta jobb