skoljobb.se

Elevassistent till elev med diabetes

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Elevassistent till elev med diabetes

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Lund söker en elevassistent
Kunskapsskolan Lund är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 470 elever. Skolan startade 2002 och ligger vackert belägen i Sankt Lars-parken i södra delarna av Lund. Det är lätt att ta sig till skolan både med cykel, bil och kommunala färdmedel. På Kunskapsskolan Lund har vi nöjda elever som trivs och som arbetar utifrån sina egna målsättningar där våra lärare alltid arbetar för att varje elev ska nå längre än vad eleven tror är möjligt.

Vi söker nu en engagerad elevassistent som ska följa en elev i årskurs 4. Eleven har diabetes och behöver stöd och hjälp under hela sin skoldag. Tjänsten är en visstidsanställning på ca 70% (elevens skoldag) under minst ett läsår med chans till förlägning.

Kvalifikationer
Vi arbetar i team som förutsätter ett nära samarbete med elevens vårdnadshavare, undervisande lärare och handledare. Vi värdesätter därför att du är strukturerad, engagerad och kommunikativ samt att du är är flexibel och konstruktiv i dina samarbeten. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn med diabetes eller har erfarenhet av att stödja personer med diabetes.

Meriterande kvalifikationer

• Assistentutbildning
• Utbildning inom sjukvård samt pedagogik t.ex. undersköterska
• Erfarenhet av att arbeta med och stödja barn med diabetes


Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en visstidsanställning på ca 70% på minst ett år med chans till förlängning.

Rekryteringsprocessen
Ansökan sker via länken nedan senast den 30 juni 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Åsa Klein, 0733-157529, asa.klein@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Elevassistent till elev med diabetes

Kunskapsskolan