skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Gullingeskolan, "den lilla skolan för elever med stora drömmar", satsar på kvalitet i undervisningen och på fritidshemmet för att ge våra elever största möjliga chans att lyckas i studierna och som unga människor. Det är självklart för oss att inrikta oss på språkutvecklande arbetssätt, inkludering och värdegrundsarbete. Gullingeskolan är en dynamisk skola som präglas av höga förväntningar på elever och personal. Här samlas många olika kulturer för att lära av och med varandra. Vi är en F-6 skola med ca 300 elever och omfattas dessutom av Grundsärskola samt fritidshem. Vi ligger centralt beläget i Tensta, nära kommunikationer. På promenadavstånd finns skogar och ängar med bland annat Järvafältet, Eggeby gård, Spånga by, Spånga IP och Tensta simhall som vi använder i vår undervisning. Vår engagerade och kompetenta personal ser det kollegiala lärandet som en viktig del i utvecklingen av vår verksamhet för att ge våra elever en hög kunskapsutveckling.

Arbetsbeskrivning

Din uppgift som elevassistent är att arbeta stödjande med enskild elev/mindre grupp under hela skoldagen. Som elevassistent är du med i klassrummet och genomför arbetet på ett sådant sätt att eleven kan tillgodogöra sig skolans undervisning. Du ger stöd både pedagogiskt och socialt för att eleven ska få bästa möjliga förutsättningar att uppnå målen i läroplanen. Under eftermiddagen finns du med som ett stöd på fritidshemmet där du planerar, genomför och utvärderar aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning för att arbeta i skola.

Du är flexibel och lyhörd och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Du ser lösningar istället för svårigheter och tar initiativ för att stödja eleven på bästa sätt. En god samarbetsförmåga är viktig då det är ett tätt samarbete mellan personalen i årskursen samt med specialpedagog. Du har hela tiden eleven i fokus och strävar efter att eleven och verksamheten utvecklas mot uppsatta mål. Erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande och undervisning är meriterande. Du har en god datorvana och är van att dokumentera. Som person är du ansvarstagande, engagerad och har en positiv attityd. Du har en god förmåga att kommunicera med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och konstruktivt sätt för att på bästa sätt utföra ditt uppdrag.

Elevassistent till Gullingeskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-27

Ansök nu

Dela detta jobb