skoljobb.se

Elevassistent till Nälstaskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Elevassistent till Nälstaskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Nälstaskolan är en nyrenoverad F-6 skola med 670 elever som ligger i gröna och lugna omgivningar i Vällingby i nordvästra Stockholm. Skolan har fyra klasser i varje årskurs och en mindre undervisningsgrupp för elever med särskilda stödbehov. Skolans elever uppvisar goda studieresultat, vi har en skicklig personalgrupp och en stöttande föräldraförening.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta tillsammans med en elev i år 4 som har behov av stöd under hela skoldagen. Eleven har svårt att koncentrera sig på skolarbetet, blir ibland utåtagerande och behöver arbeta i ett mindre sammanhang tillsammans med en trygg och lugn stödperson.
Du som söker har dokumenterad erfarenhet av arbete med elever som har NPF-diagnos eller motsvarande stödbehov. Du är flexibel, lyhörd, tydlig och lågaffektiv i ditt förhållningssätt gentemot elever. Du har lätt att samarbeta då du kommer att ha kontakt med personal i flera olika funktioner på skolan samt med elevens vårdnadshavare.
Denna tjänst är tidsbegränsad med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Du har genomfört gymnasieutbildning och gärna även eftergymnasial utbildning, t.ex. folkhögskola, inom det pedagogiska området

Du som söker behöver ha pedagogisk insikt om elever med NPF-diagnos eller motsvarande, genom utbildning och/eller praktisk erfarenhet.

Utöver en pedagogisk insikt behöver du som söker ha ett strukturerat arbetssätt, en personlig mognad, en god förmåga att samarbeta med andra och en god kommunikativ förmåga.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     2022-01-10

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     80%

Ort

     Vällingby

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6487

Kontakt

  • Hans Ovsjö, 0761205704

Facklig företrädare

  • Sofie Larsson, Lärarförbundet, sofie.larsson@edu.stockholm.se

  • Andreas Brunell, Kommunal, andreas.brunell@edu.stockholm.se

Publicerat

     2021-11-16

Sista ansökningsdag

     2021-11-30

Utbildningskrav

     Gymnasium

Dela detta jobb

Elevassistent till Nälstaskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen