skoljobb.se

Elevassistent till Rösjöskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Elevassistent till Rösjöskolan

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du arbeta på Rösjöskolan, skolan där vi kan, vill och vågar?

Vi söker engagerade och kompetenta medarbetare till vår grund- och grundsärskola.

Kommunikation och språkutvecklande arbetssätt samt motorik/fysisk aktivitet i lärandet är några av våra specialiter och högprioriterade områden. En annan viktig grund i verksamheten är att vi över hela skolan som förhållningssätt arbetar med PBS (positvt beteendestöd i skolan).

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter från arbete inom grund och/eller grundsärskolan alt. motsvarande. Vi ser gärna sökande med erfarenheter av att arbeta med TBA eller PBS som förhållningssätt.

Vi söker dig som är flexibel och snabbt anpassar dig till nya förustättningar. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och trivs med lagarbete. Det är även en viktig förustättning att vara prestigelös och öppen för att ta till sig nya kunskaper och förmågor i arbetslivet.

Som person är du lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar.

 

Du är en trygg person, är lösningsorienterad samt har ett lugnt och positivt förhållningssätt.

 

Alla elever har tillgång till en egen iPad/dator och vi använder olika digitala verktyg i undervisningen så vi vill att du är en van IT-användare. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Kunskaper i andra språk är meriterande.

 

Du har gjort ett aktivt yrkesval! Är du en person som antar utmaningar, vill bidra med utveckling och själv vill utvecklas har du stora möjligheter att göra det på Rösjöskolan.


Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering.

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- kontinuerlig fortbildning samt handledning

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Tycker du det här låter intressant så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har många sökande på de tjänster vi annonserar.

Kontaktpersoner:
Anne Melin, bitr rektor

Sista ansökningsdag:
2019-10-18

Dela detta jobb

Elevassistent till Rösjöskolan

Sollentuna kommun