skoljobb.se

Elevassistent till Rösjöskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-19

Ansök nu

Elevassistent till Rösjöskolan

Arbetsbeskrivning

Rösjöskolan söker dig som vill arbeta i rollen som elevassistent i vår grund- och grundsärskola. Du ska vilja vara med om att få varenda elev att utvecklas och samtidigt bidra till att utveckla skolan tillsammans med utvecklingsbenägna och kreativa kollegor. Rösjöskolan är en kommunal F-6 skola som idag har ca 350 elever. Vår skola är både en grundskola och grundsärskola. Vi arbetar med PBS, positivt beteendestöd på skolan.

Kvalifikationer

Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med elever med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Du ska ha ett inkluderande förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med personer med epilepsi och diabetes samt erfarenhet av alternativa kommunikationsverktyg såsom exempelvis Widgit go och Pecs.
Det är även meriterande om du har utbildning i TAAK och kunskap om TBA och PBS

Förmågor och färdigheter

Samarbetsförmåga

Relationsskapande

Självständighet

Tydlig

Strukturerad

Vi erbjuder

En arbetsmiljö med en trygg och välkomnande atmosfär - en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande - en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande - pedagogisk lunch. Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Elevassistent till Rösjöskolan

Sollentuna kommun