skoljobb.se

Elevassistent till särskild undervisningsgrupp, Vifolkaskolan, 75%

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-19

Ansök nu

Elevassistent till särskild undervisningsgrupp, Vifolkaskolan, 75%

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du arbeta i särskild undervisningsgrupp med stark teamkänsla ?

I Mjölby kommun strävar vi ständigt efter hög kvalitet i förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Vår ambition är en modern pedagogik där var och en blir sedd och hörd och där verksamheten passar individens behov.

För Mjölby kommun är utbildning viktigt. Vi rekryterar därför kontinuerligt fler pedagoger. Alla nyexaminerade lärare får ett unikt utformat introduktionsår för att ge en bra start. Våra pedagoger ges fortlöpande kompetensutveckling, vi jobbar med kollegialt lärande och mentoring coaching".

I kommunen finns 14 grundskolor. Skolornas uppdrag är fastställt av staten i skollagen, läroplaner och kursplaner. Skolornas mål är att leva upp till alla de förväntningar som ställs i dessa nationella styrdokument.

För barn 6-13 år finns fritidshem på alla grundskolor.

Mantorpsgruppen, särskild undervisningsgrupp för Mantorps skolområde, startades upp våren 2016, tar emot elever från åk 4 till åk 9 från hela Mantorps skolområde och behöver nu utöka sin personalstyrka med ytterligare en elevassistent.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som elevassistent innebär att stötta elever i gruppen och medverka till att de uppnår mål enligt läroplan och skollag. Uppdraget innebär stöd till elever både när det gäller kunskapsinlärning och social träning.

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare och andra elevassistenter.


KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieutbildning, meriterande med specialpedagogisk kompetens samt/eller erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du trygg och stabil och behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor, du är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och arbeta bra med komplexa frågor.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling och generöst friskvårdsbidrag.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Elevassistent till särskild undervisningsgrupp, Vifolkaskolan, 75%

Mjölby kommun