skoljobb.se

Elevassistent till Tanumskolan 7-9 - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Elevassistent till Tanumskolan 7-9 - Barn och utbildningsförvaltningen

Elevassistent till Tanumskolan 7-9

Vi söker elevassistent till Tanumskolan 7-9. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att stötta enskild elev eller grupper av elever i klassrummet, samt med sociala relationer på raster. Vi utvärderar regelbundet våra insatser, vilket innebär att de elever du jobbar med kan variera.

Egenskaper
Du ska vara lyhörd, flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.  Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och har ett coachande förhållningssätt som ger eleverna verktyg att klara sig mer självständigt. Du har ett gott bemötande, kan organisera och strukturera ditt eget och eleven/elevernas arbete samt kan samarbeta med skolans övriga personal. 


Omfattning och varaktighet
Anställning på 80% under vårterminen 2019. 


Kvalifikationer
Utbildad socialpedagog eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta med barn, har erfarenhet av NPF samt utbildning inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Ulrika Björnberg 0525-183 95
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 13 december 2018.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Ulrika Björnberg
Rektor Tanumsskolan 7-9
(+46) 525 - 183 95

Dela detta jobb

Elevassistent till Tanumskolan 7-9 - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun