skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Skarpnäcks skola är en F-9 skola som har ca 970 elever, därav ca 96 elever i förskoleklass och 43 elever i grundsärskolan, och ca 165 personal. Skarpnäcks skolas vision är: Hjärta - Hjärna - Hälsa med målet att ge alla elever verktyg för ett livslångt lärande, en trygg skolmiljö och förutsättningar för fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Vi arbetar aktivt med inkludering både i grundskolan och mellan grundskola och grundsärskola. Som anställd på Skarpnäcks skola erbjuds du en friskvårdspeng och en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Du har även möjlighet att som anställd i Stockholms stad köpa ett simhallskort till ett mycket förmånligt pris, vilket ger dig tillgång till Stockholms stads sim- och träningshallar. Läs mer på www.skarpnacksskola.stockholm.se år skola ligger i Kärrtorp i södra Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en medarbetare till en av våra lågstadieklasser. Du kommer att vara personlig assistent till en elev som är rullstolsburen och som behöver stöd i alla moment under dagen såväl inne som ute. Arbetet innebär att vara ett stöd för eleven både under skoldagen och på fritidshemmet. Du ingår i arbetslaget kring skolans lågstadieklasser som består av både lärare och fritidspersonal. Din arbetstid är förlagd i klassrummen, på elevernas raster och på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad barnskötare eller ha annan utbildning som bedöms likvärdig. Meriterande är om du har viss sjukvårdsutbildning då arbetet kräver viss egenvård som vårdnadshavaren överlåtit på skolan att sköta. Utbildning i detta kommer ske på skolan. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och samarbeta med kollegor. Du ska ha en god förmåga att bygga relationer både med den enskilde eleven men även med övriga elever i gruppen samt vårdnadshavare och kollegor. Du har elevens bästa i fokus, du är tydlig, flexibel och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av liknande arbete och/eller arbete i skola är meriterande.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    17 Juni 2019 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    4
Referensnummer    2019/3182

Kontakt    
Anna Dahlberg, 076-121 56 10
Facklig företrädare    
Carina Fagerström Kommunal , carina.fagerstrom@stockholm.se

Elevassistenter Skarpnäcks skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb