skoljobb.se

Här finns ett mycket kvalificerat arbetslag som väntar på kanske just Dig? Vi ser  fram emot din ansökan!

Om arbetsplatsen

Vi är en gymnasiesärskola som består av ca 10 elever. Ansvariga för undervisningen är våra lärare som tillsammans med elevassistenter stödjer och utvecklar våra härliga elever. Vi arbetar enligt läroplan för gymnnasiesärskolans individuella program. Vi arbetar mycket med film , rörelse och kommunikation ofta ämnesövergripande.

På grund- och gymnasiesärskolan arbetar vi med engagemang och glädje. Vi har fokus på varje elevs kunskapsutveckling. Elevernas framgång=Vårt mål.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter

Som elevassistent så är du en viktig resurs till eleven under skoltid. Du stödjer och hjälper eleven att klara av olika situationer i såväl sin personliga utveckling som sin kunskapsutveckling. Du samarbetar aktivt med föräldrar, klasslärare och elevhälsopersonal. Visst vårdbehov kan förekomma. 

Det här söker vi hos dig

För att lyckas med dina arbetsuppgifter ser vi att du:

  • har utbildning i barn- och fritidsprogrammet, eller annan relevant gymnasial utbildning (undersköterska, elevassistent, barnskötare)
  • har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd
  • har erfarenhet av att arbeta med elever med intelektuell funktionsnedsättning
  • har kunskap om ett lågaffektivt förhållningssätt i möte med elever
  • har erfarenhet av att arbeta med barn med neuropsykiatriska diagnoser
  • har erfarenhet av arbete i skola

Som person söker vi dig som arbetar strukturerat och självständigt. Du är ansvarsfull, engagerad, och lyhörd. Du har en positiv attityd till ditt arbete och hanterar situationer på ett konstruktivt och lösningsfokuserat sätt. Du är också lugn, empatisk, relationsskapande och kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar. En utvecklad samarbetsförmåga är absolut nödvändig.

Det här erbjuder vi dig!

Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Marie Clemmedsson
Rektor
08 520 73533
mia.clemmedsson@nynashamn.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter
08-520 680 00

Elevassistenter Tallbacka gymnasiesärskola, Ösmo

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-07

Ansök nu

Dela detta jobb