skoljobb.se

Elevassistenter - timvikarier till gymnasiesärskolan

Ansök nu

Elevassistenter - timvikarier till gymnasiesärskolan

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss
Information om oss och vår verksamhet finns här:
https://www.lund.se/utbildning--forskola/sarskola/gymnasiesarskola/

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och forma en fantastisk utbildning för våra elever. Som elevassistent på det individuella programmet i gymnasiesärskolan arbetar du med att stötta elever i grupp eller individuellt i deras inlärning. Pedagoger ansvarar för undervisningen och du är elevens stöd som på ett lyhört sätt hjälper hen vidare med sina uppgifter. Du arbetar i ett team av pedagoger och elevassistenter där ni tillsammans arbetar för att eleverna ska nå kunskapsmålen och uppnå en högre grad av självständighet.

Vi söker dig som
Vi söker dig som brinner för att arbeta med ungdomar och som har intresse eller erfarenhet av arbete med ungdomar inom särskola eller annan verksamhet med arbete
riktat mot vår elevkategori.

Insikt om lågaffektivt bemötande eller tydliggörande pedagogik är meriterande.

Vi behöver knyta flera timanställda vikarier till vår verksamhet och genomför intervjuer löpande.

Antal tjänster
5

Anställning
Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast
Sista datum: 2021-06-13

Dela detta jobb

Elevassistenter - timvikarier till gymnasiesärskolan

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen