skoljobb.se

Arbetsplatsen
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Hagabodaskolan är Habo kommuns enda högstadieskola med ca 530 elever. Skolan ligger centralt belägen med gångavstånd från tåg och busstation.
Skolan håller en hög kvalité på undervisning och bemötande. Trivseln bland elever och personal är hög och vi har en mycket hög andel behörig personal.

Arbetsuppgifter
Arbete som elevcoach till elever i behov av särskilt stöd i vår resursenhet på Hagabodaskolan åk 7-9.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som är utbildad pedagog alternativt har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i liknande situationer. Som elevcoach kommer du att arbeta för att utveckla enskilda elevers motivation att lära och för att främja trygghet och närvaro i skolan. Du behöver ha förståelse och fingertoppskänsla för barn och ungdomars enskilda behov. Genom stort engagemang, flexibilitet och förmåga att ta initiativ sätter du elevers utveckling i fokus och väcker elevernas nyfikenhet. En viktig del i elevcoachens arbete består i att samarbeta med vårdnadshavare och undervisande lärare. Det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta. För att kunna skapa trygghet krävs att du är trygg i dig själv som person.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: 2022-02-01. Anställning från 220201 till 220429, men med eventuell möjligheter till förlängning.
Tidsbegränsat till: 2022-04-29
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-01-28
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-300

Upplysningar
Tobias Möllerström
Bitr.rektor
036-4428067
tobias.mollerstrom@habokommun.se

Patric Hilmersson
Rektor
036-4428068
patric.hilmersson@habokommun.se

Fackliga företrädare
036-442 8000 växel

Elevcoach

Företag Habo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Dela detta jobb