skoljobb.se

Veingeskolan är en F-9 skolan med ca 550 elever och 70 anställda. Skolan är naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken. Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012. Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat. Veingeskolan har gott om engagemang och hög trivsel hos såväl elever som personal. På Veingeskolan råder det stor delaktighet och möjlighet att vara med och påverka och att vara en del i en helhet. Vi erbjuder dig anställning i en lugn och funktionell skolmiljö med nära samarbete med rektor och elevhälsoteam. Vi är ett gäng medarbetare som trivs tillsammans i vårt arbete med skolutveckling och lärande där eleven alltid står i centrum.

Arbetsuppgifter
Du medverkar till att skapa de bästa förutsättningarna för våra elevers lärande och till att de ska lyckas i skolan. Du blir som en spindel i nätet runt våra elever och en del av skolans elevhälsoteam. Du driver arbetet med skolans värdegrund och åtgärder mot kränkningar och antisocialt beteende, som ska förstärka Veingeskolans arbete med trygghet och studiero. Du skapar förutsättningar för delaktighet bland elever och personal i arbetet. Arbetet med våra elever sker enligt vetenskap och beprövad erfarenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning till beteendevetare eller har annan pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet som är likvärdig enligt arbetsgivaren. Erfarenhet av att jobba med ungdomar samt kunskap och erfarenhet av att arbeta med stödjande processer och självhjälpsstrategier är ett krav. Du har ett normkritiskt förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i grundskolan, samt erfarenhet av preventivt arbete tillsammans med elevhälsan. Kunskap och erfarenhet av att leda grupper, samt goda kunskaper om grupprocesser är viktiga pusselbitar. Ytterligare pusselbitar är kunskap och erfarenhet av lösningsfokuserat arbetssätt och erfarenhet av att arbeta i projekt.
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och skapar engagemang och delaktighet. Vi vill även att du är flexibel och har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Vidare vill vi att du arbetar bra ihop med andra människor men att du samtidigt kan ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Heltid, tidsbegränsad anställning, semestertjänst, t o m 2019-12-20
Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut fattas.

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Tarja Kemppainen 0736-842877

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-02-24
Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Elevsamordnare till Veingeskolan åk 7-9

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Dela detta jobb