skoljobb.se

EN/ praktiskt-estetiskt ämne

Ansök nu

EN/ praktiskt-estetiskt ämne

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.
 

För mer information: http://www.katrineholm.se

Arbetsuppgifter:

7-9L är en högstadieklass för elever främst med NPF (neuropsykiatriska funktionsvarianter) och som är i behov av särskilda relationer.

Som lärare på Resursskolan vägleder du våra elever kunskapsmässigt och socialt samt bistår den pedagogiska personalen och elevhandledarna i det dagliga sociala arbetet. Att göra individuella, motiverande och tydliga uppgifter samt att tillsammans med eleverna hitta arbetssätt som fungerar är självklart för dig. Du ingår i ett arbetslag, i mentorspar och ämnespar och att kunna arbeta i team och självständigt är en förutsättning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarlegitimation i någon/några av följande ämne. Engelska och praktiskt-estetiskt ämne. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i liknade verksamheter som vår. Erfarenhet och utbildning av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsvarianter är meriterande.

För att trivas hos oss är du är trygg, stabil och har självinsikt, ser relationer i sitt rätta perspektiv och skiljer på det personliga och professionella. Du förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du är en god lyssnare och kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare identifierar och utvecklar du olika relationer och bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål samt delar med sig av sin kunskap.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2020-01-07. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsperioden.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-11-29

Arbetsgivarens referensnummer: C32285/2019

Dela detta jobb

EN/ praktiskt-estetiskt ämne

Katrineholms kommun