skoljobb.se

Enbacksskolan söker legitimerad lärare till åk 4-6 MA/NO/TK

Ansök nu

Enbacksskolan söker legitimerad lärare till åk 4-6 MA/NO/TK

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Enbacksskolan är en F-9 skola med 420 elever i Tensta, strax intill Spånga IP. Vi ser oss själva som en lysande stjärna i staden där vi ger eleverna möjlighet till personliga framgångar både socialt och kunskapsmässigt. Vi skäms inte för att kalla oss en pluggskola. Vi har ett högt söktryck med många elever som vill börja hos oss. De flesta börjar hos oss i förskoleklassen och stannar kvar här under hela sin grundskoletid. Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

Läsa gärna mer om oss här https://enbacksskolan.stockholm.se/om-skolan

Varmt välkommen att söka tjänsten!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en ny kollega till årskurs 4-6 där du undervisar i MA,NO och teknik. Du har mentorsansvar och nära samverkan med fritidspersonal. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleverna. Du ingår i arbetslag åk 4-6.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och har behörighet i MA, NO och teknik

Det är viktigt att du:

  • utifrån kunskaper och erfarenheter bedömer effekten av olika undervisningsstrategier och anpassar din undervisning efter det
  • självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor reflekterar över arbetet på ett systematiskt sätt
  • leder och organiserar arbetet och skapar en trygg lärandemiljö för eleverna
  • gör eleven delaktig i planeringen
  • ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du motiveras av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Genom ditt engagemang skapar du delaktighet och du ser människors olikheter som en tillgång. Du kan på ett effektivt sätt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Läs mer på http://www.pedagogstockholm.se

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-10-22, eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5145

Kontakt    
Adrian Malmberg, rekryteringskonsult, 08- 508 11 731
Caroline Cloarec, bitr. rektor , 08- 508 03 924

Facklig företrädare    
Iman Ehsani, LR, iman.ehsani@stockholm.se
Henrik Piehl, Lärarförbundet, henrik.piehl@stockholm.se

Sista ansökningsdag    2018-08-22
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Enbacksskolan söker legitimerad lärare till åk 4-6 MA/NO/TK

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen