skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Enbacksskolan är en F-9 skola med 420 elever i Tensta, strax intill Spånga IP. Vi ser oss själva som en lysande stjärna i staden där vi ger eleverna möjlighet till personliga framgångar både socialt och kunskapsmässigt. Vi skäms inte för att kalla oss en pluggskola. Vi har ett högt söktryck med många elever som vill börja hos oss. De flesta börjar hos oss i förskoleklassen och stannar kvar här under hela sin grundskoletid. Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

Läsa gärna mer om oss här https://enbacksskolan.stockholm.se/om-skolan

Varmt välkommen att söka tjänsten!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en ny kollega till årskurs 4-6 där du undervisar i MA,NO och teknik. Du har mentorsansvar och nära samverkan med fritidspersonal. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleverna. Du ingår i arbetslag åk 4-6.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och har behörighet i MA, NO och teknik för årskurs 4-6.

Det är viktigt att du:

  • utifrån kunskaper och erfarenheter bedömer effekten av olika undervisningsstrategier och anpassar din undervisning efter det
  • självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor reflekterar över arbetet på ett systematiskt sätt
  • leder och organiserar arbetet och skapar en trygg lärandemiljö för eleverna
  • gör eleven delaktig i planeringen
  • ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du motiveras av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Genom ditt engagemang skapar du delaktighet och du ser människors olikheter som en tillgång. Du kan på ett effektivt sätt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.
Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2018-01-09, eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6432
Kontakt
  • Amanda Christenson, rekryteringskonsult, 08- 508 11 721, amanda.christenson@stockholm.se
  • Caroline Cloarec, bitr. rektor , 08- 508 03 924
Facklig företrädare
  • Lars Häggström, LR, 0850803926
  • Henrik Piehl, Lärarförbundet, henrik.piehl@stockholm.se
Publicerat 2018-10-08
Sista ansökningsdag 2018-10-22
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Enbacksskolan söker legitimerad lärare till åk 4-6 MA/NO/TK

Ansök nu

Dela detta jobb