skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Enbacksskolan är en F-9 skola med 420 elever i Tensta, strax intill Spånga IP. Vår vision är att Enbacksskolan är en lysande stjärna på Stockholms skolhimmel. Vi har höga förväntningar på våra elever och fokus ligger ständigt på deras kunskapsutveckling. Vi har ett högt söktryck med många elever som vill börja hos oss. De flesta börjar hos oss i förskoleklassen och stannar kvar här under hela sin grundskoletid. Vårt arbete präglas av ledorden tydlighet, engagemang och flexibilitet, och vi strävar alltid efter att samarbeta för elevernas bästa. Stor vikt läggs vid kollegialt lärande. Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

Arbetsbeskrivning
Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i matematik för årskurs 7-9. Du ingår i ett arbetslag för årskurs 7-9. Tjänsten är ett vikariat från 2019-01-08 till och med 2019-06-18 med eventuell möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare och har behörighet i matematik för årskurs 7-9. Du har aktuell arbetslivserfarenhet inom skolvärlden. Det är meriterande om du har gått någon kurs alternativt har kunskap om programmering.

Vi söker dig som
- Leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas.
- Ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du motiveras av att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt genom att exempelvis säkerställa att budskapet nått fram. Du kan på ett effektivt sätt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker nu en legitimerad matematiklärare till årskurserna 7-9. Intervjuer genomförs fortlöpande under ansökningstiden. Varmt välkommen att söka tjänsten! 

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.
Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2018-01-08, eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7592
Kontakt
  • Amanda Christenson, rekryteringskonsult, 08- 508 11 721, amanda.christenson@stockholm.se
  • Caroline Cloarec, bitr. rektor , 08- 508 03 924
Facklig företrädare
  • Lars Häggström, LR, 0850803926
  • Henrik Piehl, Lärarförbundet, henrik.piehl@stockholm.se
Publicerat 2018-11-29
Sista ansökningsdag 2018-12-13
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Enbacksskolan söker legitimerad matematiklärare till åk 7-9, vikariat

Ansök nu

Dela detta jobb