skoljobb.se

logga

Engagerad fritidspedagog/fritidsledare till Raoul Wallenbergskolan Skövde

Ansök nu

Engagerad fritidspedagog/fritidsledare till Raoul Wallenbergskolan Skövde

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av nio förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Sigtuna, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bäst tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

För sex år sedan öppnade Raoul Wallenbergskolan Skövde. RWS Skövde har expanderat från 80 till 800 elever under dessa år. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Skövde. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus.  Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren bygga och etablera flera nya skolor i såväl Skövde som Skaraborg.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande fritidspedagog/fritidsledare med stort engagemang. Du delar vår värdegrund och vår passion för barn och utbildning. Du är utåtriktad och har en känsla för service inom fritidsverksamheten. Du är organiserad och analytiskt samt har förmågan att få med dig dina kollegor i arbetet.  Inom RWS-skolor arbetar vi efter gemensamma lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet.

Under skoltid är du resurs i klass med elev som har diabetes, under eftermiddagstid arbete i fritidshem.

Vi söker dig som:

·         är utbildad fritidspedagog eller utbildad fritidsledare

·         är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med läroplanen och allmänna råden för fritidshem

·         har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär

·         kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet

·         Kan utveckla fritidshemmets verksamhet genom ett systematiskt kvalitetsarbete

·         Gärna har verksamhetsansvar och vill ständigt utvecklas

Något av det vi erbjuder:

·         En verksamhet där individuell och kollektiv kompetensutveckling är högsta prioritet. Vi erbjuder två karriärspår: ett pedagogiskt/didaktiskt- och ett ledarskapsspår.

·         En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med lärarkåren arbetar mot ambitiösa mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde 17 januari 2022.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV.  Skicka din ansökan så snart du kan då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 13 december 2021.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta fritidssamordnare Johny David, 073-078 04 98, johny.david@raoulwallenbergskolan.se eller Bitr Rektor Camilla Andersson, 073-841 45 69, camilla.andersson@raoulwallenbergskolan.se

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

logga
Engagerad fritidspedagog/fritidsledare till Raoul Wallenbergskolan Skövde

Raoul Wallenbergskolorna AB