skoljobb.se

Engagerad Hkk-lärare sökes till Trollbodaskolan!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-07

Ansök nu

Engagerad Hkk-lärare sökes till Trollbodaskolan!

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Trollbodaskolan är en F-9 skola med ca 800 elever, belägen i natursköna Hässelby villastad i nordvästra Stockholm. Skolan är byggd år 2002 och har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum, arbetsrum och i förekommande fall fritidshem.

Mer information hittar du på vår hemsida www.trollbodaskolan.stockholm.se Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är behörig Hkk-lärare för grundskolan eller motsvarande och som genom ditt engagemang får eleverna att ha roligt på dina lektioner.  I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ pedagogisk verksamhet som skapar sammanhang för elevernas hela skoldag. Du tillhör ett arbetslag som samverkar kring eleverna på enheten. I tjänsten ingår ett delat mentorskap för en klass. Trollbodaskolan fokuserar på utveckling och du blir en viktig kugge i detta arbete. Trollbodaskolan deltar i ett forskningsprojekt kring programmering i samarbete med Ifous.

Kvalifikationer
Du är, eller kommer snart att legitimerad Hkk-lärare för mellan- och högstadiet.

Det är viktigt att du: 
• gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära
• tar till dig resultatet av aktuellt forsknings- och utvecklingsarbete och omsätter det i din undervisning 
• tar ansvar för din egen kompetensutveckling för att utvecklas i ditt arbete

Erfarenhet av arbete utifrån lågaffektivt bemötande är meriterande liksom att du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt i hela ditt arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet. Vi ser gärna även dig som nyexaminerad söka tjänsten. Som person motiveras du av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt så att alla elever får stöd respektive utmaningar. Det är också meriterande om du har SvA-behörighet i din lärarlegitimation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske under ansökningsperioden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas. Var noga med att komplettera din ansökan med din lärarlegitimation och/eller examina samt eventuella studiemeriter.

Övrigt
Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Läs mer på www.pedagogstockholm.se 
I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare: 
• Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. 
• Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. 
• Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. 
• Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Hässelby
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5569

Kontakt    
Carina Norberg, 0850841861
Gia Kamra-Falk Jensen, gia.kamra-falk.jensen@stockholm.se

Facklig företrädare    
Jaqueline Almerfors LR, jaqueline.almerfors@stockholm.se
Caroline Wernqvist Lärarförbundet, caroline.wernqvist@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Engagerad Hkk-lärare sökes till Trollbodaskolan!

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen