skoljobb.se

Engagerad idottslärare till Söderfjärdsskolan

Företag Vaxholms stad
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-13

Ansök nu

Engagerad idottslärare till Söderfjärdsskolan

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. 

För mer information om Vaxholm: 
http://www.vaxholm.se 


Söderfjärdsskolan är en kommunal F-6 skola. Skolan ligger naturskönt belägen vid Johannesbergsparken med utsikt över Södra Vaxholmsfjärden. I våra fina lokaler går cirka 340 elever och vi som jobbar inom skola och fritidshem uppgår till cirka 60 personer. Skolan bedriver även en språkpedagogisk verksamhet samt grundsärskola, båda integrerade och inkluderande. Söderfjärdsskolan är en skola med en hög ambitionsnivå, där trygghet och lärande är ledord i all verksamhet. 

Som delaktig medarbetare på Söderfjärdsskolan möts du av ett stort friutrymme och tillit i utövandet av din yrkesprofession samtidigt som du förväntas leva upp till högt ställda förväntningar som fullt ut omfattar hela det uppdrag som beskrivs i läroplanerna. Det innebär ett målinriktat och ansvarsfullt arbete kring lärande och värdegrund grundlagt i goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. 
 

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig, med ämnesbehörighet i idrott och hälsa, som vill arbeta med idrottsundervisning i årskurs 1-6. Arbetet innebär att självständigt planera och genomföra undervisningen samt bedöma elevernas kunskaper. Du ska kunna erbjuda en högkvalitativ, inkluderande och anpassad undervisning. Du ingår också i flera andra sammanhang där du utvecklas och samverkar med kollegor och skolledning. 

Vi ser att du som söker vill arbeta på en skola där möjligheterna står i fokus, där glädje och skratt har en given plats och där engagemang för eleverna är en gemensam nämnare hos alla medarbetare. Du har som regel en eller flera lärarresurser som är med på idrottsundervisningen, en undervisning som bedrivs i nybyggda och supermoderna Campus Vaxholm. Omgivningarna erbjuder också oändliga möjligheter för en stimulerande lärmiljö. 

Som idrottslärare har du inget mentorskap. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Lärarbehörighet, inklusive legitimation. 

* Ämnesbehörighet i idrott och hälsa. 
* Mycket god förmåga att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra 
* Initierade kunskaper om anpassning av undervisning och variation. 
* Erfarenhet av digitala verktyg som stöd i utveckling av lärande eller ett stort intresse för att sätta digitala verktyg och dess potentialer i relation till utveckling av undervisningen. 
* Erfarenhet av eller ambition att systematisk följa upp undervisning i relation till måluppfyllelse. 
* Behörighet i flera ämnen är meriterande 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan som innehåller CV och personligt brev. 

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid. 80-100%
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.  
Tillträde: 2018-08-14. Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-08-13

Arbetsgivarens referensnummer: A797465

Upplysningar lämnas av:

Louise Furness
Rektor, Söderfjärdsskolan
Telefon: 08-541 70 931

Dela detta jobb

Engagerad idottslärare till Söderfjärdsskolan

Vaxholms stad