skoljobb.se

Engagerad klasslärare till åk 4 inriktning Ma/NO

Ansök nu

Engagerad klasslärare till åk 4 inriktning Ma/NO

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du vara med och göra en bra skola ännu bättre?
Hässelby Villastads skola är en kvalitetsmedveten, lärarvänlig och rolig skola belägen i ett lugnt villaområde nära Mälaren. Vi har en personalstyrka på ca 100 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, serviceavdelning och skolledning.

Vi är en skola i ständig förändring med högt söktryck och drivna medarbetare. Vi står för trygga elever med struktur och ordning i fokus och eftersträvar att bli än mer digitaliserade i kommunikationen med elever och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att alla medarbetare är delaktiga och bidrar med positiv energi och kompetens i såväl undervisning som i konferenser och övriga möten med elever, föräldrar och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i arbetslag 4-6 och undervisa samt vara mentor i åk 4 tillsammans med tre andra kollegor. Vi lägger stor vikt vid att arbeta med gruppdynamiken i klasserna för att skapa trygghet och studiero. Du skapar goda förutsättningar för inlärning och når höga resultat.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i matte och NO med några års erfarenhet av läraryrket.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20180813
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4605

Kontakt    
Åsa Killander, rektor, 0850841651
Omid Ishan, 0850841653

Facklig företrädare    
Madeleine Wallin , 08-508 416 72
Sista ansökningsdag    2018-08-06

Dela detta jobb

Engagerad klasslärare till åk 4 inriktning Ma/NO

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen