skoljobb.se

Engagerad lärare åk 4-6

 

Vill du vara med och göra en bra skola ännu bättre?
Hässelby Villastads skola är en kvalitetsmedveten, lärarvänlig och rolig skola belägen i ett lugnt villaområde nära Mälaren. Vi har en personalstyrka på ca 120 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, serviceavdelning och skolledning.

Vi är en skola i ständig förändring med högt söktryck och drivna medarbetare. Vi står för trygga elever med struktur och ordning i fokus och eftersträvar att bli än mer digitaliserade i kommunikationen med elever och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att alla medarbetare är delaktiga och bidrar med positiv energi och kompetens i såväl undervisning som i konferenser och övriga möten med elever, föräldrar och kollegor.

Mentorskapet är viktigt och vi ser att du är en tydlig ledare i klassrummet och kan skapa goda relationer till dina elever.

Vi söker nu en lärare till mellanstadiet med så bred ämneskompetens som möjligt, gärna Sv/SO/Eng.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i arbetslag 4-6. Vi arbetar med dubbla lärare på flertalet lektioner och där kommer du att ha en viktig roll. Vi lägger stor vikt vid att arbeta med gruppdynamiken i klasserna för att skapa trygghet och studie ro. Du skapar goda förutsättningar för inlärning och når höga resultat. Du har lätt för att anpassa i klassrummet och skapa variation i undervisningen. 

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med flera års erfarenhet av läraryrket på mellanstadiet. Du har mycket goda kunskaper inom IKT. Du har gärna extra utbildning inom specialpedagogik och ledarskap.

 

Dela detta jobb

Engagerad lärare åk 4-6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen