skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Inom RWS ”brinner vi för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev” (vår mission). Våra skolor ska därför ge alla barn och elever, även de med särskilda behov, bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt.

Raoul Wallenbergskolan Uppsala är en grundskola för årskurserna 6-9 med ca 250 elever och 25 medarbetare. Vår skola är belägen i hjärtat av Uppsala på Kungsgatan 18.

Vem är du? Vi söker en flexibel, driven och engagerad lärare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är lösningsorienterad och tycker det är givande att samarbeta med andra. Du är behörig lärare för att undervisa i svenska och/eller Svenska som andraspråk på högstadiet. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du ser dig själv som en viktig del i arbetet för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.

Tjänsten är ett ettårigt föräldravikariat på 75-100% med tillträde omgående alternativt vid terminsstart efter jul med möjlighet till förlängning. Det är undervisning i mindre grupper och även i vissa årskurser integrerat i klass. I tjänsten kan även viss stödundervisning ingå. Det ingår även delat mentorskap i årskurs 7. Du ansvarar för planeringen av undervisningen, mentorskap och kontakten med vårdnadshavare. Tillsammans med de övriga pedagogerna i skolan medverkar du till att eleven får en positiv och meningsfull skoldag där kunskapsutveckling och social träning är i fokus. I tjänsten ingår det mentorskap som du delar konceptet med Chromebooks för eleverna och en ny digital lärplattform - Canvas.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på https://roirekrytering.se/lediga-jobb/engagerad-larare-i-svenska-och-sva/ och bifoga personligt brev och ditt CV.

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Sista ansökningsdag är 20 december men skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer genomföras löpande.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta rektor Christer Fernqvist, 070-778 96 64, christer.fernqvist@raoulwallenbergskolan.se

Engagerad lärare i Svenska/SVA!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb