skoljobb.se

Engagerad mellanstadielärare till Trollbodaskolan

Ansök nu

Engagerad mellanstadielärare till Trollbodaskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning
Trollbodaskolan är en F-9 skola med ca 750 elever, belägen i natursköna Hässelby norra villastad i nordvästra Stockholm. Skolan är byggd år 2000 och har ljusa lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum, arbetsrum och i förekommande fall fritidshem.

Mer information hittar du på vår hemsida www.trollbodaskolan.stockholm.se Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
vi söker dig som vill vara med och utveckla undervisningen i vårt mellanstadium tillsammans med engagerade kollegor. Du vill vara med och utveckla det språkutvecklande lärandet i årskursen! I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleverna.
Du tillhör ett arbetslag som samverkar kring enhetens tre klasser. Du är mentor för en halvklass. Ansvaret för klassen delar du med en annan mentor.

Kvalifikationer
Du är, eller kommer snart att bli, legitimerad och behörig lärare på mellanstadiet. Mångsidig behörighet är meriterande då vi söker pedagoger i ett flertal ämneskombinationer. 

Du ser formativ bedömning som ett självklart verktyg, liksom att du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt i hela ditt arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet som lärare.
Som person motiveras du av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Övrigt
Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Läs mer på www.pedagogstockholm.se
 

Dela detta jobb

Engagerad mellanstadielärare till Trollbodaskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen