skoljobb.se

Engagerad och skicklig lärare till Hökarängsskolan

Ansök nu

Engagerad och skicklig lärare till Hökarängsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Du har möjligheten att arbeta med kompetenta kollegor och kreativa elever! Hökarängsskolan är en skola omfattar årskurserna F-9. Skolan omfattar även grundsärskola. Hökarängsskolan ska vara en skola för var och en och för alla: Våra elever får utveckla sitt lärande och sina förmågor för att växa till självständiga individer som vågar ta för sig och tro på sig själva. Det är viktigt för oss att varje elev får den utmaning och den studiero som krävs för att utvecklas så långt som möjligt. Vi vill att våra elever ska trivas och lämna vår skola väl rustade för framtiden. På Hökarängsskolan är personalen engagerad och har höga förväntningar på varandra, sig själva och eleverna. Vi erbjuder dig ett roligt och inspirerande arbete i en trivsam skola. Du får möjlighet att driva pedagogisk utveckling i din undervisning och självklart använder du och dina elever digitala lärverktyg. Det kollegiala lärandet är prioriterat, därför träffas arbetslagen i pedagogiska utvecklingsmöten varje vecka med fokus på att alla elever ska utvecklas maximalt genom kreativa lärprocesser. Skolan arbetar utifrån forskningsbaserad metoder bland annat utifrån Visible Learning. Läs mer om vår skola på www.hokarangsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Du har god kunskap om bedömning för lärande och formativa processer, du har stor pedagogisk fallenhet, har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är strukturerad, drivande och utåtriktad. Du är självklart positiv och möter elever, föräldrar och medarbetare med kompetens och värme. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Du ska arbeta språkutvecklande och bidra till det kollegiala lärandet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kvalifikationer
Du är behörighet grundskollärare för 4-6 och innehar lärarlegitimation. 

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20180813
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Farsta
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/2767

Kontakt    
Fatima Messili, 08508 478 73
Sista ansökningsdag    2018-06-25
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Engagerad och skicklig lärare till Hökarängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen