skoljobb.se

Engagerad resursperson till åk 4-6

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Engagerad resursperson till åk 4-6

 

Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1200 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi är en av två pilotskolor i PRIO-projektet som syftar till att varaktigt höja kunskapsresultaten i den svenska skolan. Här har vi ett gott samarbete med hem och skola där vi tillsammans med eleverna sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. 

Känn dig varmt välkommen till oss!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en resursperson till elever/elevgrupper i åk 4-6. Arbetet innebär att i nära samarbete med undervisande lärare och arbetslag samt ansvarig specialpedagog skapa goda lärmiljöer för alla elever och för elever i behov av särskilt stöd i synnerhet. Du arbetar utifrån arbetsbeskrivning från ansvarig specialpedagog som du också har kontinuerlig handledning med. Arbetsuppgifterna styrs utifrån elevernas behov vilket innebär att arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid. Arbetet innebär att utifrån elevers styrkor arbeta lösningsfokuserat tillsammans med kollegor för att hitta framgångsrika sätt att stödja elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. 

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull, lösningsfokuserad och lyhörd som person och har intresse samt god förmåga att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever som kollegor. Att se möjligheter och arbeta förutseende samt ha förmåga att tillsammans med kollegor planera och organisera det gemensamma arbetet är viktiga förutsättningar för att klara av och trivas med uppdraget. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i att använda digitala verktyg (dator och läsplatta). 

 

Dela detta jobb

Engagerad resursperson till åk 4-6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen