skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av sju förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

För tre år sedan öppnade Raoul Wallenbergskolan i Skövde. RWS Skövde har expanderat från 80 elever till 550 elever under dessa år. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Skövde. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren bygger och etablerar flera nya skolor i såväl Skövde som Skaraborg.

Vi söker en legitimerad lärare i spanska som har förmågan att göra positiv skillnad i klassrummet. Vi söker dig som delar vår värdegrund och vår passion för barn och utbildning. Inom RWS-skolor arbetar vi efter gemensamma lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet. Som ämneslärare i spanska på RWS Skövde arbetar du i team och planerar och arbetar tillsammans med andra lärare inom ämnet och för elevens lärande under hela dagen.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:
• är behörig att undervisa i spanska, gärna i kombination med annat ämne på högstadiet.
• är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.
• har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning
• kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet

Något av det vi erbjuder:
• En verksamhet där individuell och kollektiv kompetensutveckling är högsta prioritet. Vi erbjuder två karriärspår: ett pedagogiskt/didaktiskt- och ett ledarskapsspår.
• En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med lärarkåren arbetar mot ambitiösa mål.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då intervjuer kommer att genomföras löpande.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta rektor Peter Gejervall, 0708-131105, peter.gejervall@rws.se

Engagerad spanskalärare till Raoul Wallenbergskolan Skövde

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb