skoljobb.se

Engagerad specialpedagog F-3 till Hässelby Villastads skola

Ansök nu

Engagerad specialpedagog F-3 till Hässelby Villastads skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Hässelby Villastads skola är en F-9 skola med 100 anställda och 900 elever. Vi är en stabil skola i ständig utveckling. Vi står för trygga och motiverade elever med fokus på struktur och ordning. På skolan är vi organiserade i olika arbetslag där elevhälsoteamet ingår som ett av arbetslagen. Skolan är belägen i ett villaområde nära Mälaren med tillgång till stor idrottshall och en utomhusarena.

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog på Hässelby Villastads skola ingår du i skolans elevhälsoteam som även omfattar skolsköterska, skolpsykolog, kurator, biträdande rektor, samt andra specialpedagoger.

Elevhälsoteamet arbetar både hälsofrämjande och förebyggande ute i den pedagogiska verksamheten. I tjänsten ingår bland annat att stötta och handleda lärarna i deras undervisning, samt bedriva undervisning av elever med särskilda behov.

Du är bland annat en av huvudpersonerna inför upprättandet av åtgärdsprogram, extraanpassningar och att söka verksamhetsstöd. Det förväntas att du ska ge handledning och konsultation till pedagogerna. Du medverkar i att upprätta, implementera och revidera handlingsplaner och samordna insatser av social karaktär kring eleverna. Den pedagogiska verksamheten och arbetet med skolans struktur och organisation kring elevhälsan, är något du har lätt för och gärna delar med dig av. Framförallt är du mycket van att samarbeta lösningsfokuserat. Om du har kunskap om kompensatoriska hjälpmedel är det en stor tillgång i ditt arbete.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    13 augusti 2018
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Hässelby Villastad
Referensnummer    2017/7682

Kontakt    
Åsa Killander, 0850841651

Sista ansökningsdag    2018-06-30
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Engagerad specialpedagog F-3 till Hässelby Villastads skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen