skoljobb.se

Engagerad studie- och yrkesvägledare till Hässelby Villastads skola

Ansök nu

Engagerad studie- och yrkesvägledare till Hässelby Villastads skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Hässelby Villastads skola är en F-9 skola med 100 anställda och 900 elever. Vi är en stabil och välrenommerad skola i ständig utveckling. Vi står för trygga och motiverade elever med fokus på struktur, studiero och lika värde. På skolan är vi organiserade i olika arbetslag där elevhälsoteamet ingår som ett av arbetslagen. Skolan är belägen i ett villaområde nära Mälaren med tillgång till stor idrottshall och en utomhusarena.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta nära våra elever, som studie- och yrkesvägledare. Du är en person som vill driva utveckling och se eleven nå sina mål. Du arbetar ständigt i samspråk med eleven och försöker finna vad som motiverar och engagerar. Du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll och reflekterar ofta över hur du kan bidra till förbättrade resultat, både personligen, samt ur elev- och lärarperspektiv. Du är bra på att kommunicera och värnar om goda relationer med elever, föräldrar och personal. Du har en vilja och en drivkraft att vara med och utveckla skolan. Tillsammans med elevhälsoteamet och framförallt lärarna på högstadiet, lotsar du våra elever vidare i livet

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för att studievägleda elever och känner väl till uppgiften som syv har i grundskolan idag. Du är van att arbeta med olika administrativa uppgifter, såsom modersmål, språkval och Lgr11. Du ser utvecklingspotential i människor och kan därmed leda dessa mot gemensamma mål i skolan. Du har erfarenhet av att arbeta som studie- och yrkesvägledare. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga - i både tal och skrift. Du är en flexibel och initiativtagande person. Du är en relationsskapande och empatisk person med kulturell medvetenhet. Du har goda IKT-kunskaper.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    13 augusti 2018
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80%
Ort    Hässelby Villastad
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/3344

Kontakt    
Åsa Killander, 0850841651
Facklig företrädare    
Madeleine Wallin, 08-50841672
Publicerat    2018-05-15
Sista ansökningsdag    2018-06-30
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Engagerad studie- och yrkesvägledare till Hässelby Villastads skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen