skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du vara med och göra en bra skola ännu bättre?
Hässelby Villastads skola är en kvalitetsmedveten, lärarvänlig och rolig skola belägen i ett lugnt villaområde nära Mälaren. Vi har en personalstyrka på ca 120 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, serviceavdelning och skolledning.

Vi är en skola i ständig förändring med högt söktryck och drivna medarbetare. Vi står för trygga elever med struktur och ordning i fokus och eftersträvar att bli än mer digitaliserade i kommunikationen med elever och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att alla medarbetare är delaktiga och bidrar med positiv energi och kompetens i såväl undervisning som i konferenser och övriga möten med elever, föräldrar och kollegor.

Mentors skapet är viktigt och vi ser att du är en tydlig ledare i klassrummet och kan skapa goda relationer till dina elever.

Vi söker nu lärare till mellanstadiet med så bred ämneskompetens som möjligt med kombination Ma/NO/Eng, Ma/SO/Eng/Sv samt Bild/Eng.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i arbetslag 4-6 och vara mentor. Vi lägger stor vikt vid att arbeta med gruppdynamiken i klasserna för att skapa trygghet och studie ro. Du skapar goda förutsättningar för inlärning och når höga resultat.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med flera års erfarenhet av läraryrket på mellanstadiet. Du har mycket goda kunskaper inom IKT. Du har gärna extra utbildning inom specialpedagogik och ledarskap.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    3
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1991

Kontakt    
Anette Karlsson Bitr.rektor 4-6, 08-50841647
Facklig företrädare    
Madeleine Wallin , 08-508 416 72

Dela detta jobb