skoljobb.se

Om jobbet

Föräldrakooperativet Djungeln är en liten, mysig och välskött förskola med 19 barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan är tryggt placerad inne på Bräcke diakonis område, en lugn plats som gränsar till en liten skog. Förskolan jobbar utifrån en litteraturprofil vilket innebär att barnlitteratur är en naturlig del av vår vardag och integreras i vårt pedagogiska arbete. Djungeln drivs av engagerade föräldrar som vill ge sina barn bästa möjliga förskola.

Arbetsbeskrivning: Tjänsten omfattar 80%-100%. Arbetet består av att, tillsammans med rektor/förskollärare och tre andra barnskötare planera, genomföra och dokumentera verksamheten utifrån läroplan samt barnens intressen och behov.

Vi erbjuder dig: På Djungeln erbjuds du stora möjligheter till pedagogisk utveckling då vi ser att du aktivt deltar i den pedagogiska planeringen och är med och utvecklar vår verksamhet tillsammans med erfaren och utbildad personal.

På Djungeln är du en del av ett litet sammanhang med hög personaltäthet vilket ger bättre förutsättningar att skapa en god pedagogisk verksamhet med nöjda barn och pedagoger. Vi arbetar i små grupper vilket ger en lugn och trygg miljö för barnen. Vi har ett stort engagemang, glädje och har en god sammanhållning.

På Djungeln värnar vi om vår personal; personaltrivsel finns alltid högt på vår agenda. Vi erbjuder attraktiv arbetstid, kostnadsfri pedagogisk lunch, friskvårdspeng, viss arbetsklädsel mm.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen med minst ett par års erfarenhet och har goda referenser. Meriterande är att du är väl insatt i läroplanen och systematiskt kvalitetsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ditt engagemang är A och O!

Ansökan och kontakt: Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi hanterar ansökningarna löpande. Välkommen att söka jobbet senast den 31 juli.

Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning).

Tillträde: 2022-08-15 eller enligt överenskommelse.

Övrig information: Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Bräcke Östergårds Väg 20

41877 Göteborg

Arbetsgivaren

Föräldrakooperativet Djungeln, Ekonomisk fören

http://www.djungeln.nu

Kontakt

logo

Erfaren barnskötare sökes till Föräldrakooperativet Djungeln, Göteborg

Regioner
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb