skoljobb.se

Erfaren och kreativ lärare sökes till Kvarnbäcksskolan åk 1-6

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Erfaren och kreativ lärare sökes till Kvarnbäcksskolan åk 1-6

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, och lärorika utbildningsår i tillgängliga lärmiljöer. Vi deltar i Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola och är mitt uppe i ett spännande utvecklingsarbete. Vi söker nu en kreativ, nyfiken och modig kollega som vill hänga med på denna resa. Sätter du alltid eleven i fokus? Längtar du efter att utveckla dig själv och andra? Ser du möjligheter före hinder? Då är du välkommen med din ansökan. 

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem och ligger belägen i norra Haninge med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och inbjuder till lek. Skolan är organiserad i arbetslag som leds av biträdande rektorer. Vi har ca 340 st elever och 46 medarbetare.

Skolans vision är Glädje, Trygghet och Möjlighet.

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare med olika ämneskombinationer. Du kommer att planera och genomföra undervisning och du kommer att vara mentor i en årskurs. Du kommer att vara en viktig lagspelar i ett av våra två lärararbetslag. Vi arbetar språkutvecklande och ämnesövergripande. Vi arbetar aktivt med anpassningar och har stor förståelse för elevers olika behov. Hos oss startar elevhälsan i klassrummet.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av arbete i skolan och du är van vid att använda digitala verktyg, både i din undervisning och i det dagliga arbetet. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och anpassningar, du är van att skriva kartläggningar och delta i arbetet med åtgärdsprogram. Du är van att arbeta ämnesövergripande och du har goda kunskaper av betygsättning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och värderar ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare. Ditt arbete är elevfokuserat.

På Kvarnbäcksskolan pågår arbetet med att utveckla likvärdigheten med hjälp av tillgängliga lärmiljöer. Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund och deltar aktivt i det utvecklingsarbetet. Det är meriterande om du har utbildning inom NPF och lågaffektivt bemötande.

Villkor
Du är ämnesbehörig och legitimerad lärare.

Kontakt: Jannica Andreasson 
08-606 70 00

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Erfaren och kreativ lärare sökes till Kvarnbäcksskolan åk 1-6

Haninge kommun