skoljobb.se

Erfaren resurspedagog sökes

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2020-08-03

Ansök nu

Erfaren resurspedagog sökes

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Ribbybergsskolan är en F-6 skola med ca 520 elever. Skolan är belägen
nära centrum i Västerhaninge med närhet till pendeltåg och bussar. Vår vision är att alla barn är allas ansvar. Värdegrundsarbetet är därför en naturlig och viktig del för oss här på Ribbybergsskolan.
Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang där vi trivs tillsammans!
Vår målsättning är att alla våra elever ska lämna Ribbybergsskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sin egen förmåga.


Ditt uppdrag:

Nu söker vi dig som har tidigare god och dokumenterad erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, både i det stora sammanhanget och i det lilla. Du behöver ha gedigen erfarenhet av arbete i särskild undervisningsgrupp och vara rutinerad i att skapa och bibehålla goda relationer till dina elever. Du har en god, daglig dialog med vårdnadshavare samt kollegor.


Din kompetens

Du ska ha barnets bästa i fokus och tillämpa ett relationellt förhållningssätt och därmed
skapa de bästa förutsättningar för varje enskild elev. Att bygga goda relationer med övriga elever och kollegor ser vi därför som en självklarhet.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med naturen som närmsta granne, fantastiska elever och kollegor samt ett klimat med stor frihet under ansvar.
 

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag blir att arbeta med elever i behov av särskilt stöd, både i det mindre sammanhanget och i det större och ge alla elever de allra bästa förutsättningar i sin skolvardag.

Kvalifikationer

Du måste ha en gedigen och dokumenterad erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd.
Du måste ha en gedigen och dokumenterad erfarenhet av arbete i särskild undervisningsgrupp

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 200810

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/297

Kontakt: Johanna Jozic
08-606 70 00

Publicerat: 2020-06-15

Sista ansökningsdag:
2020-08-03

Dela detta jobb

Erfaren resurspedagog sökes

Haninge kommun