skoljobb.se

Erfaren socialpedagog sökes Svartbäcksskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Erfaren socialpedagog sökes Svartbäcksskolan

Välkommen att utvecklas med oss!

Är du en erfaren socialpedagog eller behandlingspedagog med intresse för friluftsliv?  Då är du välkommen att söka vår tjänst i grundsärskolan. 

 

Vår skola ligger vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet. Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda förutsättningar för ett bra framtida liv för våra elever. Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling av verksamheten, där höjda resultat, ökad likvärdighet samt tillgänglig lärmiljö står högt på agendan. Vår skolmiljö är kreativ vilket vi på olika sätt synliggör i lärandet. På skolan har vi 444 elever varav 69 elever på grundsärskolan. 

Vi kan stolta berätta att inom Svartbäcksskolans rektorsområde finns Haninge kommuns största grundsärskola för åk 1-6. För närvarande har vi tolv klasser, nio klasser med inriktning mot ämnesområden samt tre klasser med inriktning mot ämnen. Vi söker nu en engagerad elevassistent som främst ska arbeta mot en elev då ordinarie personal är frånvarande.

Ditt uppdrag

Du kommer tillsammans med en annan socialpedagog arbeta med en av våra elever inom grundsärskolans ämnen. Undervisningen kommer till större del ske utomhus och du behöver därför ha ett stort intresse för friluftsliv och ett upplevelsebaserat lärande. Tillsammans ansvarar ni för att arbeta fram fungerande rutiner för verksamheten samt genomförande av undervisning. Du kommer att följa eleven under skol- och fritidstid.

 

Det här söker vi hos dig

Du är utbildad socialpedagog eller behandlingspedagog gärna med erfarenhet av att ha arbetat inom grundsärskola eller resursskola. Du har en god kunskap och erfarenhet av olika former av NPF-diagnoser samt beteendeproblematik. Som pedagog innehar du ett lågaffektivt bemötande. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån elevens behov. Du är lyhörd, ansvarstagande och ser vikten av att skapa goda relationer med elever, medarbetare och föräldrar.

Stor vikt kommer läggas vid personlig mognad och lämplighet.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.

Fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid samt möjlighet till semesterväxling för semesteranställda.

Friskvårdscheckar, 2000:-/år

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Provanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-10-01

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/742

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-09-12

Sista ansökningsdag:
2022-09-30

Dela detta jobb

Erfaren socialpedagog sökes Svartbäcksskolan

Haninge kommun