skoljobb.se

Eriksdalsskolan söker behörig lärare till F-3

Regioner
Utgår

2021-12-07

Ansök nu

Eriksdalsskolan söker behörig lärare till F-3

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Eriksdalsskolan hittar du mitt på Södermalm nära vackra Årstaviken. Här går cirka 1150 elever från förskoleklass till år 9 och ungefär 190 personer arbetar här. Vi har rymliga och funktionella lokaler, en fantastisk skolgård och tillgång till konstgräsplan, skridskobana och Eriksdalsbadet i vårt närområde, samtidigt som vårt läge på Södermalm är nära stadens puls, utbud av muséer och parker.

Vår skola är i en spännande fas där vi arbetar med skolutvecklingsfrågor gällande kollegialt lärande, och gemensamma förhållningssätt. Fokusområden för läsåret är matematik med utbildningssatsning i Singaporemodellen och läs och språkutvecklande arbetssätt. Vi har genomfört fortbildningssatsningar inom IT, språkutvecklande arbetssätt, specialpedagogik för lärande och HBTQ. Tillsammans har skolans lärare utvecklat goda mötesstrukturer för samplanering och kollegial utveckling i gemensamma konferenser för personalen i hela skolan i ett åk F-9-perspektiv.

År 2018 blev vi stolta mottagare av Kvalitetsutmärkelsens Hederspris för vårt framgångsrika arbete med inkludering och likabehandlingsfrågor. Skolan är HBTQI certifierad.

Vårt trivsamma bibliotek har utsetts till Skolbibliotek i världsklass 2017 och 2018. Läs gärna mer om oss på https://eriksdalsskolan.stockholm.se/

Vi söker nu en behörig grundskollärare för undervisning i åk F-3.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett lärararbetslag och samverka med fritidspedagoger. Som lärare på Eriksdalsskolans lågstadie är du klasslärare och mentor för en klass från Förskoleklass till årskurs 3. Vi söker nu lärare till årskurs 1.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i F-3. Meriterande om du har fler ämnen i din utbildning samt god kunskap inom barns läs- och skrivutveckling. 

Du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Du gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära både självständigt och tillsammans med andra.

Vidare motiveras du av att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Din kommunikation är tydlig vilket man kan se genom att du säkerställer att budskapet når fram till alla samt påminner och följer upp. Du lägger stor vikt vid att nå upp till mål och behålla hög kvalitetsstandard. Din undervisning består av hög kvalitet och sätter upp mål som eleverna ska nå. Du har även god förståelse för att människor tar till sig kunskap på olika sätt och anpassar därför ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.  

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för dessa tjänster.

Vi kommer göra urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     7/2 -2022

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Södermalm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6748

Facklig företrädare

  • Irene Ziverts, LR, irene.ziverts@edu.stockholm.se

  • Per Sahlström, Lärarförbundet, per.l.sahlstrom@stockholm.se

Publicerat

     2021-11-16

Sista ansökningsdag

     2021-12-07

Dela detta jobb

Eriksdalsskolan söker behörig lärare till F-3

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen