skoljobb.se

Eriksdalsskolan söker lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-20

Ansök nu

Eriksdalsskolan söker lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Eriksdalsskolan – Kunskap Trygghet Glädje

Eriksdalsskolan hittar du mitt på Södermalm nära vackra Årstaviken. Här går cirka 1150 elever från förskoleklass till årskurs 9 och ungefär 220 personer arbetar här. Vi har rymliga och funktionella lokaler, en fantastisk skolgård och tillgång till konstgräsplan. Naturområden, skridskobana och Eriksdalsbadet finns i vårt närområde samtidigt som vårt läge på Södermalm är nära stadens puls med utbud av muséer och parker.

Vår skola är i en spännande fas där vi arbetar med skolutvecklingsfrågor gällande kollegialt lärande, gemensamma förhållningssätt och IKT. Vi har genomfört fortbildningssatsningar inom IT, språkutvecklande arbetssätt och HBTQ. Tillsammans har skolans lärare utvecklat goda mötesstrukturer för samplanering och kollegial utveckling i gemensamma konferenser för personalen i hela skolan i ett åk F-9-perspektiv.

På Eriksdalsskolan finns även en grundsärskola för elever från förskoleklass till år 9 samt en CSI-enhet för elever som behöver extra undervisning i tal-, språk- och kommunikation. Skolan är HBTQ-certifierad sedan 2018.

Läs gärna mer om oss på https://eriksdalsskolan.stockholm.se

Inför ht 2021 söker vi personal till Eriksdalsskolans fritidshem. Tjänsterna (2st) är tillsvidareanställningar med semestertjänst.

Observera att vi kommer göra ett löpande urval, vänta därför inte utan ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du jobbar i ett arbetslag med en grupp kollegor på ett av skolans fritidshem. Du planerar, genomför och utvärderar verksamheten på fritidshemmet tillsammans med arbetslaget. Du samarbetar och samverkar även i undervisningen med lärare i årskurs F-3 under skoldagen. Du ansvarar, planerar rastverksamhet och anordnar friluftsdagar. Fritidspedagoger och lärare arbetar tillsammans runt en elevgrupp och ansvarar på så vis tillsammans för eleverna.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller grundlärare mot fritidshem med legitimation. Det är meriterande om du har aktuell erfarenhet av att ha jobbat på fritidshem.

Som person är du trygg, stabil och engagerad. Du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Du motiveras av att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar din undervisning och kommunikation därefter. Du reflekterar över det praktiska arbetet på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholm stad ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling.

Läs mer på http://pedagog.stockholm.se/

Du som är nyexaminerad skapar tillsammans med skolledning och mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Eriksdalsskolan söker lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen