skoljobb.se

Extra personal till storköket och skolrestaurangerna i Campus Konradsberg

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Extra personal till storköket och skolrestaurangerna i Campus Konradsberg

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Området Campus Konradsberg på Kungsholmen drivs och förvaltas till stora delar av Utbildningsförvaltningen. Uppbyggnaden till ett skolkluster där samverkan med flera olika parter på området är en process som pågår. Skolköket är idag Stockholm stads största och är kärnverksamheten som tillagar mellan 3500-4000 portioner varje dag, året om till flera olika skolor, varav ca 2000 serveras i de olika skolrestaurangerna i Konradsberg och ca 2000 portioner levereras till andra skolor.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu köksbiträden med stor erfarenhet för att arbeta som vikarier och hjälpa till att laga och servera god mat till väldigt viktiga personer. Det är jätteviktigt att personalen i Campus Konradsberg är lyhörd, nytänkande och har hög servicekänsla. Alla vuxna är ju i skolan för eleverna skull. Alla medarbetare i köket och restaurangen är viktiga till att medverka och utveckla skolmaten. Vi har högt satta mål och ska bli en av de ledande och bli uppmärksammad för vårt arbete med skolmaten och skolrestaurangen. Maten vi serverar ska alltid vara god, tilltalande, modern, nyttig och framförallt ska maten hamna i magen. Personalen i skolrestaurangerna har en viktig uppgift med att se och möta våra matgäster med ett leende för att medverka till att skapa god trivsel och skön känsla under lunchrasten. Vi arbetar målinriktat med att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är jätteviktig för att eleverna ska få en bra skoldag och bra skolresultat. Skollunchen ska alltid vara tilltalande, god och nyttig. Köksbiträdets uppgift är att medverka till att det blir så! Arbetsgruppen består av två arbetslag: I köket i arbetar en kökschef, kockar och köksbiträden med tillagning av all mat. I de tre skolrestaurangerna arbetar en kökschef med kockar och köksbiträden med att servera alla elever och personal lunch och mellanmål. Alla medverka i arbetet med egenkontroll.

Kvalifikationer
3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens samt minst två års erfarenhet av yrket. Utbildning i egenkontroll och HACCP är meriterande. Det är viktigt ur säkerhetsynpunkt att man kan tala, läsa och skriva svenska. 

Minst 2 års års erfarenhet av arbete som köksbiträde eller motsvarande i storkök, restaurang, hotell eller likvärdigt arbete inom livsmedels industri. Datavana Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll och HACCP. Vi arbetar med moderna metoder med god arbetsmiljö i fokus

Vi vill att våra matgäster ska uppfatta att personalen i skolrestaurangerna sätter bra service till våra matgäster som en självklarhet och har god helhetsförståelse för hela skolmåltiden. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du är van att ta ansvar och om det behövs leda arbetet på en station.

Övrigt
Arbetet kräver att man kan tala, läsa och skriva svenska. I Campus Konradsberg samarbetar vi och alla är här för eleverna skull. Det är viktigt att man förstår det.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    Snarast
Antal lediga befattningar    3
Sysselsättningsgrad    Timanställd
Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5884

Kontakt    
Jonny Lettisen, administrativ chef, 0850832371
Susanne Bergman, kökschef servering-restauranger, 0850832372
Cennet Svahn, kökschef tillagning-kök, 0850832374
Facklig företrädare    
Berit Sundell, Kommunal, 0850832282
Utbildningskrav    Gymnasium

Dela detta jobb

Extra personal till storköket och skolrestaurangerna i Campus Konradsberg

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen