skoljobb.se

Extra resurs till Tungelsta skola

Ansök nu

Extra resurs till Tungelsta skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms city på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Du når skolan efter en 10-minuters promenad från Tungelsta station.  

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 elever på skolan och är ca 115 medarbetare. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas. Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa och har inställningen att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling, elevhälsa. höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi prioriterar läs-, skriv- och matematikinlärning i alla ämnen. 

Vi söker dig som utstrålar lugn, trygghet och som har både tålamod och initiativförmåga till vårt team i förskoleklass. Din arbetsuppgift blir att stötta främst en enskild elev i undervisning och lek, 8-13 dagligen. Du har erfarenheter av arbete med barn och gärna liknande arbetsuppgifter. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om du är intresserad kontakta gärna bitr. rektor Carina Reisö, 08-606 83 80 för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

Dela detta jobb

Extra resurs till Tungelsta skola

Haninge kommun